Mijn huø®

 • Wat zit er in de huø® basisset?

  De huø® basisset bestaat uit het huø® foodsharing furniture met de huø® roostermodule, de huø® brander en de huø® vuurkorf. Wil je nog meer beleving? Om het plaatje compleet te maken, kan je de huø® ijsemmer en de bijpassende stoelen apart bijbestellen.

 • Hoe moet ik mijn huø® gebruiken?

  Je huø® werkt eigenlijk heel simpel:

  1. Leg 3 à 4 aanmaakblokjes op het afdekpotje onder de rooster.

  2. Plaats het brandrooster en maak de blokjes aan.

  3. Voeg houtskool of hout toe in de huø® roostermodule.

  4. Zet de luchttoevoer open.

  5. Na 30 minuten ontspannen, kan je beginnen te roosteren. 

  6. Wil je dat je huø® wat rustiger brandt? Dan kan je altijd de luchttoevoer opnieuw sluiten. Zo ontstaat er meer warmte voor een langere periode. 
   

  Nog meer genieten? Gebruik je huø® na het roosteren als vuurkorf door er wat hout in te branden. 
   

  Om optimaal te kunnen genieten van je huø® geven we graag nog enkele tips.

  • De brander blijft ook na gebruik nog een hele tijd warm. Je wacht dus best 24 uur om de huø® afdekplaat over het rooster te leggen.
  • Om alles veilig te laten verlopen, doof je je huø® beter niet met water. Want omdat je huø® gemaakt is om buiten te blijven staan, loopt water er onderaan weer uit. Dus, als je de nog hete brander zou doven met water, dan zal het opgewarmde water niet alleen zorgen voor rook, maar er ook onderaan uitlopen.
 • Hoe installeer ik mijn huø® ijsemmer?

  Je huø® ijsemmer installeer je in slechts 2 stappen:

  1. Verwijder het bakrooster, de kolenrooster en de vuurkorf.

  2. Ziezo, je huø® ijsemmer past hier nu gewoon in.

  Als bonus kan je je huø® afdekplaat ook met de huø® ijsemmer blijven gebruiken. Zo kan je je huø® makkelijk omvormen tot een volwaardige tafel als je daar zin in hebt. 

   

 • Hoe gebruik ik mijn huø® als vuurkorf?

  Als je je huø® wil omvormen tot vuurkorf hoef je eigenlijk niet veel te doen.

  1. Neem het bakrooster eruit en laat de vuurkorf en de kolenrooster in de brander hangen.

  2. Leg 3 à 4 aanmaakblokjes op het afdekpotje onder de rooster. Plaats het brandrooster, maak de blokjes aan en voeg houtskool of hout toe.

  3. Geniet van de aangename warmte.

  Als je achteraf nog wil grillen, is dat ook geen probleem. Leg gewoon het bakrooster er weer op en klaar!

 • Hoe verstel ik mijn huø® bakrooster?

  Is het vuur te heet? Geen probleem! Je kan je huø® rooster makkelijk 6 cm hoger plaatsen met de bijgeleverde grijper. 

 • Mijn bakrooster wordt niet heet genoeg. Wat nu?

  We snappen dat je ongeduldig bent, maar neem je tijd en ontspan. Je huø® is na ongeveer 30 minuten opwarmen klaar voor gebruik. Geniet ondertussen dus maar van die welverdiende aperitief.

 • Kan ik ook hout gebruiken in plaats van houtskool?

  Ja, dat is zeker geen probleem!  De huø® roostermodule kan zowel met hout, als met houtskool of kokosbriketten gebruikt worden. Hou er wel rekening mee dat je bij hout minder lang volle warmte hebt. Dus, als je van plan bent om uitgebreid te tafelen dan kies je beter voor houtskool.

Onderhoud

 • Hoe reinig ik mijn huø®?

  Je huø® is ontworpen om jou te laten genieten. Daarom hebben we hem zo onderhoudsvriendelijk mogelijk gemaakt.

  ·   Het inox bakrooster reinig je makkelijk met een inox staalborstel. 

  ·   De tafel en het onderstel kan je gewoon reinigen met wat water en zeep. 

  ·   De afgekoelde brander kan je ledigen via de onderkant.

 • Moet ik me zorgen maken als het regent?

  Nee, helemaal niet! Door de combinatie van stainless steel en aluminium is je huø® foodsharing meubel bestand tegen weer en wind. Door de ingenieuze opbouw van het meubel loopt het regenwater bovendien mooi weg, waardoor het water niet op het houten blad blijft staan. En zelfs wanneer je door alle drukte de roostermodule zou zijn vergeten afdekken, kan dit geen kwaad, want stainless steel roest niet. 

  Zorg ervoor dat je telkens na gebruik alle as en koolresten verwijdert uit je huø®. Zo ben je zeker dat deze er door de regen niet kunnen uitlopen. Wacht hiervoor wel minimum 24u en controleer altijd eerst of de as wel is afgekoeld.

 • Hoe maak ik mijn huø® winterklaar?

  Goed nieuws: door de kwalitatieve materialen kan je zelfs tijdens de koude wintermaanden blijven genieten van je huø®. Gebruik bijvoorbeeld de brander als vuurkorf.  

  Wil je je huø® foodsharing meubel toch opbergen? Ook geen probleem. De huø® is makkelijk te demonteren.

   

 • Hoe onderhoud ik mijn huø®?

  Om een lange levensduur te garanderen hebben we gekozen voor een combinatie van duurzaam Fraké hout, stainless steel en aluminium. Zowel het stainless steel, als het aluminium vraagt weinig onderhoud. 

  Als je de look van het Fraké hout wil behouden, is het wel aan te raden om het hout twee keer per jaar in te wrijven met lijnzaadolie. Anders zal het hout vergrijzen. Het hout inwrijven met lijnzaadolie zorgt ook voor een bescherming tegen vlekken. Bij levering is het hout al een eerste maal voor jou behandeld.

   

Levering & plaatsing

 • Wat is de levertijd?

  Je hebt je huø® foodsharing furniture besteld en wil het natuurlijk zo snel mogelijk in huis. Je huø® wordt bij ons handgemaakt. Dus, om jou de kwaliteit te garanderen die je verdient, mikken we op een levertermijn van ongeveer tien dagen na betaling. Heb je minder geduld? Contacteer ons en dan kijken we samen wat mogelijk is.

 • Hoeveel kost de levering?

  Leveringen binnen België zijn gratis. Voor leveringen in het buitenland neem je best contact met ons op.

 • Kan ik mijn huø® ook buiten België laten bezorgen?

  Ja! Wij leveren jouw huø® foodsharing meubel ook in het buitenland. Contacteer ons en dan bespreken we wat mogelijk is.

 • Hoe verloopt de plaatsing van mijn huø®?

  Jouw huø® foodsharing meubel wordt volledig gemonteerd geleverd op het gelijkvloers. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 

  Kan de huø® bij jou niet binnen in één stuk (D1200xH1076) of wil je jouw huø® op een ander verdiep? Contacteer ons en dan kijken we wat we kunnen doen.

 • Is mijn huø® demonteerbaar?

  Jouw huø® wordt volledig gemonteerd geleverd, maar als het nodig zou zijn, is het ook makkelijk te demonteren. Zo past je huø® door elke deur of zelfs in de lift.

Garantie & retour

 • Wat is de garantietermijn van mijn huø®?

  Zodat jij zorgeloos kan genieten, is de wettelijke garantietermijn van 2 jaar geldig vanaf de leverdatum.

  Gebreken die veroorzaakt worden door ongelukken, nalatigheid of verkeerd gebruik (door de gebruiker zelf of door derden), vallen niet onder de garantie.

 • Kan ik mijn huø® retourneren?

  Je hebt een huø® besteld, maar nu begin je toch te twijfelen? Niet nodig, want huø® dat is een totaalbeleving, verpakt in een unieke samensmelting van kwalitatief design en authentiek vakmanschap. Toch nog twijfels? 


  Bij aankoop via de website geldt het volgende:

  - De koper heeft na levering 14 kalenderdagen de tijd vanaf de dag die volgt op de levering om de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop. 

  - In dat geval moeten de goederen en de verpakking op eigen risico en kosten, in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat teruggestuurd worden naar Genico Creative Stairs, Industriestraat 40 te 8755 Ruiselede.

  - Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en de factuur of het aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

  - De retourzending wordt door de ondernemer gecontroleerd en pas na een geslaagde controle kan de consument binnen de 10 dagen de terugbetaling verwachten.


  Bij aankoop in de Genico Creative Stairs toonzaal geldt het volgende:

  - Als de koper voor de levering afziet van de verkoop, kan er een schadevergoeding bepaald worden. Na levering is er geen specifieke bedenktijd meer voorzien.

  - Onzichtbare gebreken moet schriftelijk gemeld worden binnen de 8 kalenderdagen. Elk gebrek dat niet tijdig is gemeld, doet elk recht op herstelling of vervanging vervallen.

   

  Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie. 

   

 • Ongelukje gehad?

  Om een lange levensduur te garanderen is je huø® foodsharing meubel gemaakt uit duurzaam Fraké hout, stainless steel en aluminium. Maar een ongelukje is natuurlijk snel gebeurd. Heb je per ongeluk een poot gebroken, iets laten vallen of een onderdeel op één of andere manier beschadigd, dan kijken we graag samen met welke vervangstukken we jou kunnen helpen of sturen we een technieker.

Ook zin in unieke ervaringen?

Het huø® foodsharing furniture heb je al voor €3.835€ (excl. btw).

Aarzel niet en bestel dus snel je exemplaar!

Bestellen

personen rond een huo