Ontworpen voor gezelligheid

Relax - Refresh - Recharge

Het huø® foodsharing meubel is er voor die momenten waarop alles mag, maar niets moet. Het is onze missie om jou te laten genieten van elk vrij moment met de mensen die er écht toe doen. Samen ervaringen delen, dat is waar het om draait.

Daarom bieden we met huø® een totaalbeleving, verpakt in een unieke combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen, authentiek Belgisch vakmanschap en luxueus, gepatenteerd design.

Huø™ foodsharing meubel

Materialen voor de eeuwigheid

Authentiek vakmanschap

Wist je trouwens dat jouw huø® foodsharing furniture een lokaal, Belgisch product is? Elke huø® wordt door onze bekwame vakmannen met de grootste precisie handgemaakt in onze ateliers. Zo kunnen we jou steeds de beste kwaliteit verzekeren.
Fraké hout

Duurzaam Fraké hout

Door te kiezen voor 42mm dik Fraké hout krijgt het tafelblad een elegante uitstraling. Het FSC gelabeld Fraké hout is ook thermische behandeld, waardoor het valt onder duurzaamheidsklasse 1. Kortom, stijlvol design gecombineerd met de beste duurzaamheidsklasse.

Stainless steel

Stainless steel

De huø® brander bestaat uit stainless steel gelakt in een vuurvaste zwarte poedercoat. Dankzij dit hoogkwalitatief roestvrij materiaal kan je huø® buiten blijven staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken. 

Stainless steel

Rubberen beschermingsvoetjes

Om ervoor te zorgen dat je je huø® met een gerust hart kan gebruiken, zijn zowel de tafel- als de stoelpoten voorzien van rubberen beschermingsvoetjes. Krassen op het terras zijn dus voorgoed verleden tijd.

Roosterafstand

Roosterafstand

Gedaan met uitgedroogde bereidingen. Door de hogere afstand tussen het vuur en het rooster kan je op een geleidelijker tempo grillen, waardoor je gerechten sappiger blijven. 

Luchttoevoer

Regelbare luchttoevoer

Door de regelbare luchttoevoer kan je de intensiteit van de vlam en dus ook de temperatuur aanpassen in functie van je bereiding. Wanneer het wat sneller moet gaan, kan je dankzij de ingenieuze opbouw van de huø® brander het vuur zo regelen dat je binnen de 30 minuten al kan beginnen te grillen. Het gebruik van een kolenstarter is hiervoor niet nodig. 

Alluminium frame

Licht aluminium

Door dit materiaal te verwerken in de ring onder het tafelblad en de tafelpoten is je huø® makkelijk te verplaatsen, zonder in te boeten aan kwaliteit. Om de elegante look te behouden, hebben we het 10mm dik aluminium gepoederlakt in grafietzwart.

huø® stoelen in Fraké hout

huø® stoelen

Om het plaatje compleet te maken zijn de stoelpoten gemetalliseerd en gepoedercoat. De zitting is afgewerkt in hetzelfde kwalitatieve Fraké hout. 

huø® ijsemmer uit gepoedercoat stainless steel

huø® ijsemmer

Ook de huø® ijsemmer is gemaakt uit gepoedercoat stainless steel. Zo creëren we een afgewerkte, elegante look. 

Voor elk wat wils

Jouw huø® foodsharing meubel heeft het allemaal

De huø® roostermodule

huø®, dat is grillen op een hoger niveau. Door de hogere afstand tussen het vuur en het 6mm dik rooster, kan je geleidelijker grillen waardoor je bereiding niet uitdroogt. En dat is nog niet alles. Dankzij het stainless steel hoef je je geen zorgen te maken: je huø® rooster kan zonder problemen buiten blijven staan.

De huø® roostermodule

De huø® ijsemmer

Een huø® is nog maar het begin, want dit all-in-one meubel is moduleerbaar. Je kan je huø® ijsemmer bijvoorbeeld makkelijk in de brander plaatsen. Ideaal om je drankjes te koelen tijdens de warme zomermaanden.

huø® ijsemmer

De huø® afdekplaat

Elke huø® wordt standaard geleverd met een afdekplaat. Zo kan je dit foodsharing meubel makkelijk omtoveren tot een volwaardige tuintafel. Handig wanneer je bijvoorbeeld je huø® wil omvormen tot een gezellige tapasbar.

De Huø™ afdekplaat

De huø® vuurkorf

Omdat de korf binnenin zit kan je je huø® eenvoudig omvormen tot een vuurkorf door het rooster weg te nemen. Op die manier kan je zelfs in de koude wintermaanden genieten van gezellige avonden buiten.

huø® vuurkorf

De huø® stoelen

Je huø® is natuurlijk niet compleet zonder stoelen. Om het plaatje af te maken zijn de stoelen niet alleen gepoedercoat en gemetalliseerd, maar ook afgewerkt in hetzelfde kwalitatieve 42mm dik Fraké hout als je huø® foodsharing furniture. De huø® is zo ontworpen dat je met zes aangenaam kan tafelen.

De huø® stoelen
  • Mensen rond een huø® foodsharing meubel

    Een écht genietmoment!

    Sinds ik mijn huø® foodsharing meubel in huis heb, komt mijn zus regelmatig langs om samen te aperitieven. Het is gewoon zo gezellig om na een lange werkdag samen te zitten rond de huø®. Je hebt met één meubel alles meteen bij de hand en het oogt ook nog eens mooi, wat kan je nog meer willen? En als het wat kouder wordt, steken we de vuurkorf aan, ideaal! Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

    - Sara Soenens, Heusden

huø® is een initiatief van genico, sinds 1994 een vaste waarde binnen kwalitatief design. Met huø® brengen we de nieuwe all-in-one ervaring.

Nieuwsgierig? Ervaar het huø® foodsharing meubel in onze toonzaal!

Logo Genico

Ook zin in unieke ervaringen?

Het huø® foodsharing furniture heb je al voor €3.835€ (excl. btw).

Aarzel niet en bestel dus snel je exemplaar!

Bestellen

personen rond huo